Zo coach ik!

Als kindercoach ga ik samen met jullie kind op reis.
Een reis die bijvoorbeeld voortkomt uit de wens minder onzeker te zijn, niet meer gepest te worden of om zich beter te kunnen concentreren.  Ook omgaan met gevoelens als bijvoorbeeld ouders gescheiden zijn of weer lekker in je vel zitten, kunnen een reisdoel zijn.
Vaak is het een reis over hobbelige wegen en paden met overhangende takken, en zien jullie door de bomen het bos niet meer.
Doordat ik als kindercoach een tijdje meereis, is het vooral een reis vol ontdekkingen waarin jullie kind leert om te gaan met de hobbels en de overhangende takken.
Natuurlijk reizen ouders ook met ons mee, al mag jullie kind voorop om de weg te wijzen en zijn jullie samen met mij de steuntjes in de rug.
Het reisdoel ligt altijd voor ons en we kijken dan ook vooruit. Het kan zijn dat we tijdens de reis af en toe omdraaien om te zien hoe het was, maar we gaan niet terug naar wat er is geweest.
We ontdekken al reizend welke talenten en kwaliteiten jullie kind in zich heeft om bij het reisdoel te komen.
Door het werken met verschillende en veelal creatieve werkvormen, afgestemd op wat bij jullie kind past, worden talenten en kwaliteiten versterkt zodat ze door jullie kind ingezet kunnen worden dat daarmee het reisdoel steeds dichterbij ziet komen!