Welkom!

Wat fijn dat je de pagina van Twinkel Kindercoaching hebt gevonden! Ik hoop van harte dat dit voor jou en je kind een goede stap is op weg naar verandering. Ik help jullie graag om het goede pad weer te vinden. Is jullie kind bijvoorbeeld vaak verdrietig, boos of angstig? Wordt jullie kind gepest of pest het zelf misschien? Kan jullie kind een steuntje in de rug gebruiken bij scheiding van de ouders of bij het verlies van een dierbare? Zit jullie kind even niet lekker in zijn vel of loopt het op school niet helemaal zoals jullie graag zouden willen? Reageert jullie kind extreem op allerlei prikkels of is het hooggevoelig? Voor deze en andere hulpvragen kan het fijn zijn als er iemand een tijdje met jullie meereist. Neem gerust contact met mij op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen, ik ontmoet jullie graag!