#ReadyForTakeOff

#ReadyForTakeOff

Wanneer je als adoptiekind terug gaat naar je geboorteland voor een rootsreis of een vakantie, is dat best spannend. Vaak heb je dan veel vragen en verwachtingen. Ook kan je gevoel over de reis wisselen van bijvoorbeeld blij naar boos of van verdrietig naar zenuwachtig.

In #ReadyForTakeOff staan we stil bij al jouw vragen en gevoelens en nemen we rustig de tijd voor een uitgebreide voorbereiding op een manier die bij jou past.
Denk bijvoorbeeld aan het maken van een aftelkalender, andere creatieve werkvormen of het uitzoeken van waar jouw talenten liggen die je kunt inzetten op spannende momenten. Er is veel mogelijk en veel ruimte voor eigen inbreng tijdens de bijeenkomsten, alles mag en niets moet!

Meedoen aan #ReadyForTakeOff kan individueel, met je broer(s) en/of zus(sen) of samen met andere adoptiekinderen in een groepje van maximaal zes. Afhankelijk van de groepsgrootte zal de duur van een bijeenkomst variƫren van 1 tot 2 uur.

Vooraf zal er met jouw ouders eerst een ontmoetingsgesprek zijn, zodat we goed van elkaar weten waarmee we rekening mogen houden. Ook plannen we dan de eerste momenten waarop jij zal beginnen met de voorbereiding van jouw spannende reis, waarna je vol vertrouwen kan zeggen: “Ik ben #ReadyForTakeOff!’

Klik hier voor de kosten van #ReadyForTakeOff